data-mobile="true" data-tablet-width="1040" data-mobile-width="600" data-zoom-size="350" data-smoothscroll="0"

Cliband

Incarca...
Cautare...

icon catalog 01

Cine suntem

Nova Pan este o firmă înființată în anul 2001, în prezent putem oferi diverse soluții tehnice în industria de morărit și panificație.
Colaborăm cu peste 45 de furnizori din întreaga lume, iar proiectele realizate în România în acești 17 ani, credem că vorbesc de la sine despre experiența și seriozitatea companiei.

 

Dezvoltare

O companie care își stabileşte ca obiectiv Dezvoltarea, va avea un viitor sigur și va putea transmite partenerilor săi încredere. Plecând de la această convingere a noastră, timp de 4 ani am investit energie, pasiune și resurse financiare, reuşind astfel să obţinem primul produs marca Nova Pan. Ne mândrim cu faptul că investiția noastră este singura din România și a șasea din Europa.

Productie clipband 1 productie clipband 2 productie clipband Nova Pan 3 productie clipband Nova Pan 4

 


Servicii

Estetica ambalării produselor a devenit în prezent determinantă în decizia fiecăruia dintre noi de a cumpăra. De aceea, considerăm că ambalajele închise cu ajutorul clipband-ului, conferă produselor un plus de valoare şi imagine.
Argumentul forte al companiei noastre este Calitatea. Fiecare lot de clipband este atent verificat din punct de vedere calitativ și testat prin sondaj pe mașinile noastre de clipsat, respectându-se normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.
Clipbandul produs de Nova Pan este realizat pe o linie moderna și performantă.

Până în prezent am produs peste 60.000.000 ml de clipband și nu am fost nevoiți să returnăm nici un metru datorită calităţii slabe.

role colorate detaliu cu produs ambalat clips inscriptionat

Oferim clienților noștri prețuri competitive și o gamă de culori variată chiar și pentru cantităţi mai mici.
Datorită faptului că politica firmei este aceea de a oferi soluții cât mai complete clienților, în prezent putem oferi și echipamente și linii complete pentru ambalare.