Știați că?

Află informații substanțiale despre ambalare pentru a lua decizii potrivite în funcție de necesitățile proiectul tău.

Stiați că?Ambalarea în diverse industrii

iulie 22, 2021

În prezent Clipband reprezintă în România, o soluție pentru ambalarea produselor de panificație și patiserie.

Însă, poate să reprezinte o soluție SMART pentru închiderea ambalajelor produselor nealimentare variate: materiale pentru bricolaj, jucării, grădinărit, lumânări, electrice, electronice, instalații, IT, obiecte decorative, alte produse artizanale, haine, încălțăminte și produse personalizate.

Recomandări privind ambalarea diverselor produse, accesorii

Pentru închiderea pungilor preformate, cu ajutorul mașinilor de clipsat manuale sau automate, a produselor nealimentare cu gramaj mare sau în cazul unui ambalaj mai robust, se recomandă folosirea clipbandului de 0.7 mm, disponibil la rolă de 500 de m. Clipsul este reutilizabil și are o rezistență la minimum 10 închideri/deschideri

În cazul ambalării produselor nealimentare cu gramaj mai mic, se recomandă utilizarea clipbandului de 0.6 mm, disponibil la role de 500 m sau cutii de 500 de bucăți pretăiate. Clipbandul de 0.6 mm este reutilizabil și prezintă rezistență la un număr de minimum 9 închideri/deschideri..

Clipbandul pentru închis ambalaje (rolă sau pretăiat) este confecționat din material plastic – polipropilenă și este ranforsat pe margini cu două inserții metalice. Clipbandul la rolă permite inscripționarea cu cerneală a datei (producție/expirare) și a lotului, folosind caractere alfanumerice, pe o suprafață printabilă de 5×18 mm, odată cu operațiunea de închidere a clipsului prin intermediul mașinilor de clipsat.

Avantajele ambalării cu clipband

Printre avantajele folosirii benzilor Clipband se numără închiderea fermă datorită inserției firului metalic dublu, dar și păstrarea aromei și prospețimii produselor care necesită închideri/deschideri frecvente.

Clipbandul este disponibil într-o varietate de culori pentru evidențierea gamei de produse ambalate cu acesta: alb, galben, roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, transparent.

Producția clipbandului nu prezintă costuri de producție ridicate, ceea ce duce la un cost nesemnificativ per închidere, rezultând astfel o soluție eficientă pentru ambalarea cu clipband a unei game diverse de produse.

Soluție SMART pentru ambalare

Novapan deține o cotă importantă a clienților din România. Avem însă clienți și din Europa, SUA, Australia, Egipt, Georgia, etc, având posibilitatea de a livra clipband la nivel mondial.

Clipband este marcă înregistrată Nova Pan Brașov și este unicul producător din România.  Este un produs care oferă siguranță, eficiență și eleganță ambalării, conservarea și protecția alimentelor în condiții igienico-sanitare.

Clipband-ul este produs pe o linie de producție modernă și performantă. Materia primă utilizată este atent selecționată. Fiecare lot în parte de clipband este verificat și inspectat din punct de vedere al calității, dar și testat, prin sondaj, de mașinile de clipsat, respectând normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.

©2021  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.