Știați că?

Află informații substanțiale despre ambalare pentru a lua decizii potrivite în funcție de necesitățile proiectul tău.

Stiați că?Ambalarea specialităților de ceai, cafea și alte specialități

iulie 22, 2021

În prezent Clipband reprezintă în România, o soluție pentru ambalarea produselor de panificație și patiserie.

Însă, poate să reprezinte o soluție SMARTde închidere a ambalajelor pentru ceai, cafea, fructe și legume uscate, nuci, semințe, condimente, zahăr, pulberi.

Recomandări privind ambalarea diverselor specialități

În domeniul sigilării ambalajelor de ceai, cafea, fructe, legume și flori uscate, nuci, semințe, condimente, zahăr, pulberi și alte specialități este indicat a fi folosit clipbandul pretăiat, bandă de 0.6 mm, disponibil în cutii de 500 de bucăți, recomandat pentru închiderea ambalajelor cu gramaj redus sau pentru un ambalaj mai suplu. Clipbandul este reutilizabil și are o rezistență la un număr de minimum 9 închideri/deschideri.

În acest caz, clipbandul poate avea dimensiuni cuprinse între 11 și 15 cm lungime (se poate livra la comandă și la alte lungimi) și poate fi utilizat după prima deschidere. Clipbandul pretăiat pentru închis ambalaje este confecționat din material plastic – polipropilenă și este ranforsat pe margini cu două inserții metalice.

Avantajele ambalarii cu clipband

Printre avantajele folosirii benzilor Clipband se numără închiderea fermă datorită inserției firului metalic dublu, dar și păstrarea aromei și prospețimii produselor care necesită închideri/deschideri frecvente.

Clipbandul este disponibil într-o varietate de culori pentru evidențierea gamei de produse ambalate cu acesta: alb, galben, roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, transparent.

Producția clipbandului nu prezintă costuri de producție ridicate, ceea ce duce la un cost nesemnificativ per închidere, rezultând astfel o soluție eficientă pentru ambalarea cu clipband a  unei game diverse de produse.

Soluție SMART pentru ambalarea pâinii

Novapan  deține  o cotă importantă a clientilor din Romania.   Avem insa clienti si din Europa, SUA, Australia, Egipt, Georgia, etc, avand posibilitatea de a livra clipband la nivel mondial.

Clipband este marcă înregistrată Nova Pan Brașov si este unicul producător din România.  Este un produs care oferă siguranța, eficiența și eleganța ambalării, conservarea și protecția alimentelor în condiții igienico-sanitare.

Clipband-ul este produs pe o linie de producție modernă și performantă. Materia primă utilizată este atent selecționată. Fiecare lot în parte de clipband este verificat și inspectat din punct de vedere al calității, dar și testat, prin sondaj, de mașinile de clipsat, respectând normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.

©2023  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.

  Nova Pan Group oferă soluții profesionale în domeniile morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.

  © 2023 Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.

  Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

  Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile si materii prime) pentru brutarii, patiserii, cofetarii, ciocolaterii, gelaterii.

  Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.

  Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.

  Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.

  Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.

  Soluția optimã pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.

  Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.