Știați că?

Află informații substanțiale despre ambalare pentru a lua decizii potrivite în funcție de necesitățile proiectul tău.

Stiați că?Ambalarea fructelor și legumelor proaspete

iulie 22, 2021

În prezent Clipband reprezintă în România, o soluție pentru ambalarea produselor de panificație și patiserie.

Însă, poate să reprezinte o soluție SMART pentru închiderea ambalajelor fructelor și legumelor proaspete, a diverselor mixuri, ceaiurilor și cafelei, precum si a diverselor produse din diverse industrii.

Recomandări privind ambalarea

Pentru închiderea pungilor preformate cu ajutorul mașinilor de clipsat manuale sau automate a ambalajelor fructelor, legumelor proaspete, a verdețurilor sau a fructelor oleaginoase cu gramaj mare sau în cazul unui ambalaj mai robust, este indicat să se folosească clipband de 0.7 mm, disponibil la rolă de 500 de m. Clipsul este reutilizabil și rezistă la un număr de minimum 10 închideri/deschideri.

În cazul ambalării produselor cu gramaj mai mic (usturoi, ridichi), se recomandă utilizarea clipbandului de 0.6 mm, disponibil la role de 500 de m sau cutii de 500 de bucăți pretăiate. Clipbandul de 0.6 mm este reutilizabil și prezintă rezistență la un număr de minimum 9 închideri/deschideri.

Clipbandul pentru închis ambalaje (rolă sau pretăiat) este confecționat din material plastic – polipropilenă și este ranforsat pe margini cu două inserții metalice. Clipbandul la rolă permite inscripționarea cu cerneală a datei (producție/expirare) și a lotului, folosind caractere alfanumerice, pe o suprafață printabilă de 5×18 mm, odată cu operațiunea de închidere a clipsului prin intermediul mașinilor de clipsat.

Avantajele ambalării cu clipband

Printre avantajele folosirii benzilor Clipband se numără închiderea fermă datorită inserției firului metalic dublu, dar și păstrarea aromei și prospețimii produselor care necesită închideri/deschideri frecvente.

Clipband-ul este disponibil într-o varietate de culori pentru evidențierea gamei de produse ambalate cu acesta: alb, galben, roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, transparent.

Producția clipbandului nu prezintă costuri de producție ridicate, ceea ce duce la un cost nesemnificativ per închidere, rezultând astfel o soluție eficientă pentru ambalarea cu clipband a unei game diverse de produse.

Soluție SMART pentru ambalarea pâinii

Novapan deține o cotă importantă a clienților din Romania. Avem însă clienți și din Europa, SUA, Australia, Egipt, Georgia, etc, având posibilitatea de a livra clipband la nivel mondial.

Clipband este marcă înregistrată Nova Pan Brașov și este unicul producător din România.  Este un produs care oferă siguranță, eficiență și eleganță ambalării, conservarea și protecția alimentelor în condiții igienico-sanitare.

Clipband-ul este produs pe o linie de producție modernă și performantă. Materia primă utilizată este atent selecționată. Fiecare lot în parte de clipband este verificat și inspectat din punct de vedere al calității, dar și testat, prin sondaj, de mașinile de clipsat, respectând normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.

©2023  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.

  Nova Pan Group oferă soluții profesionale în domeniile morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.

  © 2023 Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.

  Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

  Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile si materii prime) pentru brutarii, patiserii, cofetarii, ciocolaterii, gelaterii.

  Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.

  Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.

  Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.

  Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.

  Soluția optimã pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.

  Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.