Știați că?

Află informații substanțiale despre ambalare pentru a lua decizii potrivite în funcție de necesitățile proiectul tău.

Stiați că?Ambalarea produselor în panificație

iulie 22, 2021

Clipband reprezintă o soluție SMART pentru închiderea ambalajelor produselor de panificație: pâine, franzelă, chifle, batoane, produse de morărit, cereale.

Recomandări privind ambalarea în panificație

În domeniul panificației, pentru produsele cu gramaj redus sau pentru un ambalaj mai suplu, la închiderea pungilor se recomandă folosirea clipbandului de 0.6 mm, disponibil la rolă de 500 de m. Clipbandul este reutilizabil și rezistă la un număr de minimum 9 închideri/deschideri. Pentru ambalarea produselor cu gramaj mare sau în cazul unui ambalaj mai robust, este indicat să se folosească clipband de 0.7 mm, disponibil la rolă de 500 de m, rezistent la un număr de minimum 10 închideri/deschideri.

Clipband poate reprezenta o soluție atât pentru clienții cu productivitate mare, prin intermediul mașinilor automate de clipsat (2.500 produse/oră), cât și pentru clienții cu producții mici sau sezoniere din domeniul panificației. Pentru produse cu gramaj redus sau pentru un ambalaj mai suplu, în cazul producțiilor mici, artizanale, se poate utiliza bandă pretăiată de 0.6 mm, disponibilă în ambalaje de 500 de bucăți, reutilizabilă, cu o rezistență la un număr de minimum 9 închideri/deschideri.

Avantajele pâinii ambalate

Printre avantajele folosirii benzilor Clipband se numără închiderea fermă datorită inserției firului metalic dublu, dar și păstrarea aromei și prospețimii produselor care necesită închideri/deschideri frecvente.

Clipband-ul este disponibil într-o varietate de culori pentru evidențierea gamei de produse ambalate cu acesta: alb, galben, roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, transparent.

Producția clipbandului nu prezintă costuri de producție ridicate, ceea ce duce la un cost nesemnificativ per închidere, rezultând astfel o soluție eficientă pentru ambalarea cu clipband a unei game diverse de produse.

Soluție SMART pentru ambalarea pâinii

Soluții pentru închiderea ambalajelor în panificație

Novapan deține o cotă importantă a clienților din Romania. Avem însă clienți și din Europa, SUA, Australia, Egipt, Georgia, etc, având posibilitatea de a livra clipband la nivel mondial.

Clipband este marcă înregistrată Nova Pan Brașov și este unicul producător din România.  Este un produs care oferă siguranță, eficiență și eleganță ambalării, conservarea și protecția alimentelor în condiții igienico-sanitare.

Clipband-ul este produs pe o linie de producție modernă și performantă. Materia primă utilizată este atent selecționată. Fiecare lot în parte de clipband este verificat și inspectat din punct de vedere al calității, dar și testat, prin sondaj, de mașinile de clipsat, respectând normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.

©2023  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.

  Nova Pan Group oferă soluții profesionale în domeniile morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.

  © 2023 Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.

  Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

  Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile si materii prime) pentru brutarii, patiserii, cofetarii, ciocolaterii, gelaterii.

  Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.

  Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.

  Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.

  Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.

  Soluția optimã pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.

  Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.