Știați că?

Află informații substanțiale despre ambalare pentru a lua decizii potrivite în funcție de necesitățile proiectul tău.

Stiați că?Clipband la infinit

decembrie 7, 2023

„Coloana fără sfârșit” este opera lui Brâncuși. Aceasta ne-a inspirat în realizarea celui de-al treilea concept artistic „Coloana Infinitului”, by Dan Munteanu. Producem Clipband pentru ca tu să poți ambala la infinit.

Video Coloana infinitului

Calitatea este atuul companiei noastre, motiv pentru care am investit într-o linie de producție modernă și eficientă. Avem specialiști care lucrează neîntrerupt, astfel încât să deținem stoc permanent pentru onorarea comenzilor.

Materia primă folosită la realizarea clipbandului este atent selecționată. Fiecare lot este verificat, inspectat, pentru a se asigura standardele de calitate și testat, prin sondaj, pe mașinile de clipsat, respectându-se normele de trasabilitate ale materiei prime și ale produsului finit.

Oferim soluții complete clienților, motiv pentru care vă punem la dispoziție echipamente și linii pentru ambalare. Vom investi în continuare în linia de producție pentru a realiza produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive.

Clipband este un produs SMART, care oferă siguranța, eficiența și eleganța ambalării, conservarea și protecția alimentelor în condiții igienico-sanitare, ce poate fi livrat la nivel mondial

Avantajele ambalării cu clipband:

– Ambalajele închise cu ajutorul Clipband conferă un plus de valoare și imagine produselor;

– Banda clipband poate fi utilizată la închiderea pungilor preformate cu ajutorul mașinilor de ambalat manuale sau automate pentru produse din diverse domenii alimentare, dar și nealimentare;

– Rola clipband pentru închiderea pungilor este realizată din material plastic (polipropilenă), întărit pe margini, cu două inserții de fir metalic (cu conținut scăzut de carbon).

©2023  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.

  Nova Pan Group oferă soluții profesionale în domeniile morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.

  © 2023 Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.

  Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

  Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile si materii prime) pentru brutarii, patiserii, cofetarii, ciocolaterii, gelaterii.

  Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.

  Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.

  Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.

  Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.

  Soluția optimã pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.

  Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.