Termeni si Conditii

 1. Date Identificare Clipband

 

Clipband – reprezinta Brandul, denumirea comerciala a Gamei de Produse oferita si este marca inregistrata a S.C. NOVA PAN Srl Brasov.

Vanzator – proprietarul Brandului Clipband, S.C. Nova Pan Srl. Brasov, persoana juridica romana, cu sediul social in Brasov, Str. Poienelor, nr. 2A, avand numar de inregistrare in Registrul Comertului J08/110/31.01.2001 si cod unic de inregistrare fiscala RO13685445.

Date Contact Clipband

Pentru initiere colaborari si parteneriate, pentru informatii sau intrebari referitoare la serviciile si produsele noastre, informatii referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare etc., ne puteti contacta dupa cum urmeaza:

– direct la sediul situat in Brașov, str. Poienelor Nr.2A;

– prin posta, la adresa de corespondenta: Brașov, Str. Poienelor, 2A, Cod Postal 500419;

– prin e-mail: contact@clipband.ro;

– telefonic: 0268 331 332; 0751 114 422

Program de Lucru: Luni – Vineri, orele 08 – 17.

 1. Dispozitii Generale

 

Site-ul www.clipband.ro este un site de prezentare. Achizitia produselor se face pe baza solicitarii de oferte si consultantei cu agentii de vanzare sau prin comenzile transmise prin e-mail.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam parcurgerea cu atentie a prezentului Document, “Termeni si Conditii”.

Prin accesarea, utilizarea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, informatii sau servicii prin intermediul acestui Site, Utilizatoriul / Clientul / Cumparatorul consimte sa respectate prezentul Document, “Termeni si Conditii”, precum si legislatia aplicabila.

Ne asumam dreptul de a aduce modificari prevederilor prezentului Document, “Termeni si Conditii”, fara nici o notificare prealabila, prin actualizarea prezentului pe Site.

Folosirea acestui site si inregistrarea unei comenzi, implica:

– acceptarea de catre Utilizator / Client / Cumparator a prezentului Document, “Termeni si Conditii”;

– acceptarea de catre Utilizator / Client / Cumparator a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) si numarului de telefon, puse la dispozitie de catre acesta, ca modalitati de comunicare la distanta.

 1. Termeni si Definitii

 

In cuprinsul prezentului Document, urmatorii termeni vor avea intelesurile specificate in cele ce urmeaza:

Client – orice persoana juridica sau fizica, cu varsta peste 16 ani, care are sau primeste acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) pus la dispozitie de Vanzator sau pe baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta.

Site – magazinul online, www.clipband.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – reprezinta documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, sau prin e-mail, intentia sa de a achizitiona Bunuri sau Servicii existente in Site.

Bunuri si Servicii – reprezinta produsul sau serviciul, inclusiv documentele si serviciile aferente specificate in Comanda, care vor fi furnizate Cumparatorului, de catre Vanzator, ca urmare a Contractului incheiat.

Specificatii – reprezinta toate specificatiile si descrierile Bunurilor si Serviciilor, afisate pe Site.

Continut – este reprezentat de:

– toate informatiile existente in Site si care pot fi accesate sau vizualizate, prin utilizarea oricarui tip de echipament electronic;

– continutul transmis Cumparatorului de catre Vanzator, prin prin e-mail si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil (SMS, Fax, etc.);

– orice informatie transmisa Cumparatorului de catre un angajat al Vanzatorului prin orice mijloace, conform datelor de contact, specificate de catre Cumparator;

– informatii aferente Bunurilor sau Serviciilor, cat si tarifele practicate de Vanzator pentru o perioada definita;

– diverse date aferente Vanzatorului sau alte date oferite de acesta.

 

Document – prezentul “Termeni si Conditii”.

Contract – reprezinta contractul la distanta, incheiat intre Vanzator si Cumparator.

Campanie – actiunea de a prezenta si oferi, in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii, avand un stoc limitat, pentru o perioada definita de timp, in conditiile stabilite de Vanzator.

Notificari Comerciale – reprezinta orice tip de informare trimisa de catre Vanzator, Clientilor / Cumparatorilor / Utilizatorilor, prin diverse mijloace de comunicare, cum ar fi: e-mail, Newsletter, SMS, telefon, posta etc.

Notificarile pot fi: informatii generale, informatii referitoare la Bunuri si Servicii, la ofertele sau promotiile acordate de Vanzator intr-o perioada definita, cercetari de piata, sondaje de opinie.

 

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume, rezultate din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri, agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Comentariu – reprezinta o apreciere sau o observatie critica la un articol, transmisa prin intermediul Site-ului, in Sectiunea Stiati Ca.

 1. Confidentialitate

4.1. Clipband va pastra confidentialitatea informatiilor, de orice natura, pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

4.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator / Client cu privire la Comanda / Contract fara consimtamantul prealabil, in scris, al Vanzatorului.

4.3. Clipband nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

 1. Notificari Comerciale

 

5.1. Cumparatorul / Utilizatorul / Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Notificarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

– prin modificarea setarilor din Cont;

– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Notificarile Comerciale primite de la Vanzator;

– prin informarea in scris a Vanzatorului.

5.2. Pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. in situatia in care vom efectua cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea in scris a Vanzatorului.

 

 1. Dreptul de Proprietate Intelectuala si Industriala

 

6.1. Continutul si designul Site-ului www.clipband.ro precum si orice alt material (articole, imagini, descrieri produse si orice alte materiale avand legatura cu acesta) trimis Utilizatorului prin e-mail sau orice alta modalitate, apartin Vanzatorului si/sau colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

6.2. Este interzisa utilizarea, reproducerea in orice mod a Continutului sau a Design-ului Site-ului www.clipband.ro fara permisiunea expresa si prealabila a Vanzatorului.

6.3. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.clipband.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea companiei.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre paginile www.clipband.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.clipband.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea companiei.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, face parte din prezentul Document si poate fi consultata aici: Politica de Confidentialitate.

 1. Politica de utilizare Cookie-uri

 

Politica de utilizare a Cookie-urilor, face parte din prezentul Document si poate fi consultata aici: Politica de Confidentialitate.

 

 1. Forta Majora

 

9.1. Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

9.2. Vanzatorul, afiliatii sai sau/si furnizorii sai de produse sau servicii nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Vanzatorului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic al Vanzatorului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Vanzatorului, erorile de operare.

9.3. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. Legislatia aplicabila – Jurisdictia

 

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Brasov.

 

©2023  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.

  Nova Pan Group oferă soluții profesionale în domeniile morărit, panificație, cofetărie, patiserie, ciocolaterie și gelaterie. Din 2001.

  © 2023 Nova Pan Group. Toate drepturile rezervate.

  Echipamente pentru morărit, panificație, patiserie, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie.

  Magazin cu peste 10.000 de articole (accesorii, ustensile si materii prime) pentru brutarii, patiserii, cofetarii, ciocolaterii, gelaterii.

  Soluții pentru închiderea ambalajelor. Unic producător în România.

  Echipamente diverse și linii destinate prelucrării ouălor.

  Reductoare și motoreductoare pentru orice domeniu de activitate.

  Sursă de informare pentru brutari, patiseri, cofetari, ciocolatieri, gelatieri.

  Soluția optimã pentru creșterea duratei de viață a divizoarelor și lamelor de feliere.

  Soluționarea promptă și eficientă pentru Service, Montaje, Piese de Schimb sau Consumabile.