Știați că?

Află informații substanțiale despre ambalare pentru a lua decizii potrivite în funcție de necesitățile proiectul tău.

Stiați că?Clipband, soluția SMART pentru închiderea ambalajelor

octombrie 11, 20210

Clipband – un produs universal

Tehnologia își pune amprenta asupra lumii în care trăim, în cele mai diverse moduri, ușurând activitatea în multe domenii. Ne-am propus să ne folosim cunoștințele acumulate și tehnologia pentru a ne evidenția latura creativă. Am dezvoltat un proiect artistic în cadrul căruia am încercat să găsim și alte întrebuințări pentru Clipband. Cu implicarea artistului Dan Munteanu am realizat trei obiecte de artă, unicat, care proiectează clipbandul la nivel conceptual și sintetizează activitatea desfășurată în ultimii șapte ani.

Fii SMART! Folosește Clipband!

„Creierul” – primul concept din cadrul proiectului artistic se referă la cea mai importantă parte a sistemului nervos central. Vă invităm să descoperiți cum știința, tehnica și arta lucrează împreună.

Flexibil și totodată rezistent, Clipband este soluția SMART pentru închiderea și reutilizarea produselor ambalate din diverse industrii. Clipband se folosește la închiderea pungilor preformate cu ajutorul mașinilor de clipsat, în cazul producțiilor industriale, dar poate fi utilizat și la închiderea produselor realizate de micii producători.

Benzile/Clipsurile sunt confecționate din material plastic și ranforsate pe margini cu două inserții de fir metalic. Avantajul ambalării cu clipband este menținerea prospețimii produselor pentru mai mult timp și astfel reducerea risipei alimentare.

Alte avantaje ale ambalării cu clipband sunt:

– Permite inscripţionarea datei sau a lotului pe o suprafaţă de 5x18mm, odată cu închiderea clipsului;

– Asigură personalizarea ambalajului prin diversele culori în care se poate produce (alb, galben, roșu, negru, portocaliu, verde, albastru, roz, maro, auriu, argintiu sau transparent);

– Ușurință în ambalare prin utilizarea mașinilor automate sau manuale;

Ne mândrim că investiția noastră este singura din România. Clipband este marcă înregistrată Nova Pan.

Lăsați un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Câmpurile cu * sunt obligatorii

©2021  Clipband.ro – All rights reserved | Terms of Service | Privacy Policy

Abonează-te la newsletterul Clipband  și vei primi informații despre cele mai noi oferte.